Viatges d’incentiu i per a grups

Organització, Gestió i Realització de viatges d’incentiu i per a grups

Viatges d’incentiu

Viure uns dies allunyat de la rutina…és una de les millors alternatives per incentivar a les persones.

El viatge d’incentiu és un dels premis més valorats per empleats i clients, ja que contribueix a aconseguir objectius de motivació i de fidelització, a més de reforçar el reconeixement de la persona i la vinculació a l’empresa.

Viatges per a grups

Els oferim un servei integral en l’organització dels vostres viatges i excursions.

Poden confiar-nos l’orientació i elaboració d’itineraris i destinacions, incloent la gestió d’inscripcions.

Els nostres serveis comprenen transports, allotjaments, visites, guies, entrades per a espectacles, museus…

Ens fem càrrec de proposar, coordinar i desenvolupar tots els detalls d’allotjament, activitats, transport, visites, entrades per a espectacles etc. perquè tot surti de la forma desitjada, sabent que darrere hi ha un equip pendent de les necessitats del grup.

Donem molta importància a la qualitat dels serveis, per la qual cosa hem establert relacions duradores amb proveïdors que ens asseguren la qualitat que exigim en els nostres compromisos amb els clients.

Per què contractar amb nosaltres

Perquè sabem que l’organització d’un viatge és molt més que buscar a Internet, i perquè no sempre s’obté el resultat esperat, volem posar a la teva disposició tota la nostra experiència i la nostra il·lusió perquè els teus viatges i vacances siguin com sempre vas imaginar

Si forma part d’un col·lectiu d’empresa, associació o grup que preveu o desitja realitzar un viatge conjunt, contacti amb Novaeventos i realitzarem, per a vostè, una proposta “a mida”.

Pot fer-ho trucant als nostres telèfons de contacte: 977 613 219 / 699 551 147, enviant un mail a: info@novaeventos.net o bé omplint el següent formulari.

Contactarem amb vostè el més aviat possible.    Informació bàsica sobre el tractament de dades - Reglament (UE) 2016/679

    Nova Eventos Mediterranea S.L. informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractades per nosaltres com a responsable última d’aquesta web | La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius | En marcar la casella d’acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d’aquest formulari descrites en la política de privacitat | Com a usuari i interessat t’informem que les dades que ens facilites seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d’email màrqueting), garantint l’empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33) | Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@novaeventos.net. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.